caroline-hernandez-2hVSnWgSr7o-unsplash.jpg

Bestellingen

IJssalon Confetti biedt verschillende online bestellingen aan. Niets brengt een grotere glimlach dan een ijsje cadeau! Vul het formulier in, kom langs of neem contact op via onderstaande informatie.

Telefoon

0172-575425

Email

01. kado bon

Geef als kado eens een ijsje. Met de cadeaubon van Confetti kunt u een bedrag naar keuze kado doen voor een besteding bij een van de vestigingen van Confetti.

  

Prijs : Vanaf 1 euro

02. IJstaart

Een taart van ijs met slagroom, saus en wafeltjes. U heeft de mogelijkheid zelf de smaken samen te stellen. Voor verjaardagen, feesten of als kado.

  

Prijs : 6 personen € 12,50

03. IJsbox

Onze ijsbox is uitermate geschikt voor feestjes. U kunt zelf twee smaken ijs uitkiezen. Van beide smaken ijs kan ongeveer 80 bollen ijs geschept worden. De ijsbox kan op afspraak afgehaald worden in een van onze ijssalon's, en wordt geleverd met hoorntjes, bekertjes en scheplepels. 


Prijs: € 85,-

04. IJskar

Onze authentieke ijskar is ideaal als afsluiter voor bijvoorbeeld een feest of een barbecue. Compleet met vijf smaken ijs naar keuze, hoorntjes, bekertjes en personeel. Onze ijskar is geschikt voor gelegenheden met een grote groep mensen, aangezien er ongeveer 275 bollen ijs geschept kunnen worden.